Concert-performance de wioityuwoityuo

Divendres 18 de març de 2011 a les 20'30 h

Nau Estruch, L'Estruch, c/ de St. Isidre, 140, Sabadell.
 
*És un doble concert: Carme Viñas (20’30h)/ wioityuwoityuo (21h)
wioityuwoityuo diu: Si et ve de gust participar en el concert, vine, porta’t unes ulleres de sol i forma part de la banda! No en sortiràs sencer(A)!
 
Aquesta acció forma part de l'exposició que es pot veure fins al 15 d'abril a la Nau Estruch.
 

Situacions automàtiques i moments de catarsi inconscient (perdoneu-los que no saben el que es fan). Wioityuwoityuo té una dinàmica de treball pròpia (La seva dinàmica de treball) que consisteix a no preveure massa (és la manca de previsió) i en canvi es dedica a aprofitar les situacions inesperades que es van presentant a cada moment (per a utilitzar-les/ aprofitar-les com a material definitiu): són situacions no programades que depenen de qui hi ha i del que sorgeix in situ mig improvisadament. Mai hi podrà haver un acte repetit dins aquest marc, ni es podran repetir situacions irrepetibles. Aleshores un concert no serà un concert, serà una activitat més de wioityuwoityuo (un unreleased rarities outtakes ∞). D’aquesta manera no podem parlar de trajectòria ni de carrera artística! I és aquí on se’ns abraona una afirmació (absolute affirmation): sempre ha existit wioityuwoityuo?

wioityuwoityuo té una vocació musical molt arrelada, té un subconscient molt intuïtiu i treballa sense previsió. Estirant el fil de la música i les situacions hem arribat a crear un magma matèric i un corpus útil per a presentar-lo dins el myspace.com/wioityuwoityuo i els vídeos al youtube.com.

Vols formar part de wioityuwoityuo? Doncs vine. “We are Expanded Deluxe Edition”.

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA