Exposició "Edició Limitada" 1ª convocatòria de serigrafia
Cartel exposició "Edició Limitada"  1ª convocatòria de serigrafia


Us convidem a la inauguració de l'exposició EDICIÓ LIMITADA a Impaktes Visuals el dijous 3 de juny de 20h a 23h, amb DJ BIGVIC i performance de Joan -Marc LLAPISPANC sota el títol "Llarga vida a la mort a la serigrafia (versió engiponant)" on tothom hi podrà participar, cal portar un objecte o paper per ser serigrafiat, només amb la condició que hi hagi una superfície plana. Si porteu el tiquet del supermercat, una foto (farem estil Baldessari), un mirall, etc.

Atreviu-vos a portar allò que sempre hauríeu volgut portar a serigrafiar!

Es tracta d'una mostra d’obra gràfica realitzada en serigrafia on es pretén mostrar, a part dels diferents estils artístics dels participants, les diferents possibilitats que ofereix aquest medi. Compta amb obres dels seleccionats en la 1ªConvocatòria de Serigrafia i de “- V-WORKSHOP” com a artistes convidats; a més de la col·laboració del Centre de Creació “LA ESCOCESA”, la ACADÈMIA DE BELLES ARTS DE SABADELL i de la galeria IMPAKTES VISUALS.

Artistes seleccionats:

Andrea Vicente, Daniel González, Edelweiss López,  Esther Gonzalez,  Eva Domene, Hermann Yusty, Inés Rojo, Iñaki Alberdi, Loretta Firmani, Mariola Beneyto i Michel Gelinas.

Artsites convidats:

V-WORKSHOP i Joan- Marc LLAPISPANC

Projecte comissariat per Teresa Pampalona.

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA