Invitació a la inauguració de Tallers Oberts - 10 de maig
Invitació a la inauguració de Tallers Oberts - 10 de maig

La Escocesa participa a les jornades de Tallers Oberts Barcelona per visitar els tallers dels artistes i artesans organitzades pel FAD, i que començen aquest proper dijous, 10 de maig.

Us convidem a la inauguració dels Tallers Oberts BCN i de l’exposició de Síntesi.

A l'exposició Síntesi mostraran obres els següents artistes de La Escocesa:  Ricard Casabayó, Llapispanc, Diego Mallo, Marco Noris, Juan Francisco Segura, Véronique Serfass i Craig Stewart entre un total de 31 artistes seleccionats.

INAUGURACIÓ: DIJOUS 10 DE MAIG A LES 19.30H AL FAD (Pl. dels Àngels 5-6)

La inauguració comptarà amb l’espectacle Antídot, una performance, creada i dirigida per Magda Polo, on la música -amb instruments tradicionals i basuròfons- i la dansa teixiran un antídot artístic.

Col·laboren: Alba Navarro, violí i serra; Ana Cláudia Paschoal, berimbau; Aurora Bauzà, percussió i teclats; Reynaldo Pulido, percussió; Violina Pauleta, violí; Lina Zacharouli, dansa i Pau Sala, contrabaix.

Enguany l’Exposició Síntesi comptarà amb la participació total de Gloria Albors, Benxamí n Álvarez, Paula Bruna, Elena Camacho, Miriam Camarillas, Ricard Casabayó, Cristina Carbone, Alexy Cordones, Isabel Herrera, Carles Gabaldà, Llapispanc, Maïs, Diego Mallo, Cristina Márquez, Xesco Mercé, Xavi Montojo, Marco Noris, Ina Olavarria, Montserrat Piñol , Arianna Russo, Juan Francisco Segura, Véronique Serfass, Amato Sole, Craig Stewart, Carla Tabora, Nada Tozija i Ariel Facundo Uzal, Clara Trucco i Monique Van Steen.

A partir del divendres 11 de maig, es poden començar a descobrir els tallers del diversos districtes de la ciutat de Barcelona. I els Tallers Oberts de Poblenou es realizaran els dies 26 i 27 de maig.

Informeu-vos de totes les activitats proposades a cadascun dels districtes a: www.tallersobertsbarcelona.cat i als de Tallers Oberts de Poblenou a www.topbcn.org.

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA