La Nit dels Museus. Jo no hi vaig ser. La Escocesa a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona 21/05
De Sábado, 21 Mayo, 2016 - 19:00 hasta Domingo, 22 Mayo, 2016 - 01:00
Añadir al calendario
Arxiu Fotogràfic de Barcelona - Plaça Pons i Clerch, 2 planta 2a, 08003 Barcelona Entrada gratuïta - Entrada gratuita - Free entrance Facebook Event-> https://www.facebook.com/events/240836012941247/

El dissabte 21 de maig cinc artistes de La Escocesa aterren a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona amb el projecte JO NO HI VAIG SER, en el marc de La Nit dels Museus. Revisions plàstico - performatives sobre l’obra del fotògraf Pérez de Rozas a càrrec de Marla Jacarilla, Llapispanc, Juan Francisco Segura, Mireia Terrado i Montse Valls.

Un projecte fet en col·laboració amb La Escocesa dins del programa Creació & Museus, que vincula museus i Fàbriques de creació de Barcelona en el marc de La Nit dels Museus 2016
 
Intervencions plàstiques_
* ¿Quién nos engaña con falsos dioses? // Juan Francisco Segura Martinez// escala d’accés, planta 2. 
* Intervenció pictòrica per trencar aquesta reproducció fins a l’infinit. //Mireia Terrado Lozano // escala d’accés, planta 1. 
* Muses // Montse Valls // escala d’accés, planta 0.
 
Intervencions performatives_
* A les 20, 21, 22 i 23h, Cuando yo no estuve allí. // Marla Jacarilla // sala polivalent a l’entrada de l’Arxiu Fotogràfic (durada 20’). 
* De 21 a 23h, Tens dos segons: Autofotografies. Mira la càmera. // Llapispanc // espai d’accés a l’escala, (horari continuat).
 
Projecte en col.laboració entre l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona i La Escocesa, Centre de Creació en el marc de La Nit dels Museus de Barcelona. 
 
#bcnesmuseu
 
 
 

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA