Tallers Oberts Barcelona_Poblenou 2013
Tallers Oberts Barcelona_Poblenou 2013

TALLERS OBERTS DE BARCELONA POBLENOU 2013

 

Divendres 17 de Maig inauguració a Hangar (Ptge. Marquès de Sta. Isabel 40. Barcelona) H: 20h – 01h


ELS TALLERS OBERTS DE BARCELONA_POBLENOU 2013

ES REALITZARAN DES DEL DIVENDRES 17  FINS EL DIUMENGE 19 DE MAIG


LA ESCOCESA  estarà oberta de 11h fins 22h

Carrer Pere IV 345 - mapa


Artistes residents: Alejandra Alonso, Col·lectiu A+B: (Kenor, H101, Zosen, Carlos Ótica), David Franklin, Diego Mallo, Germán Portal, Hugo Orlandini, Joan-Marc Llapispanc, Juan Francisco Segura, Labuenaylamala, Marco Noris, Mike Swaney, Mina Hamada, Paul Daly, Pere Llobera, Ricard Casabayó, Rina Ota, Stefanie Herr, Tamara Zaitseva, Verny Sánchez.

 

El cap de setmana del 18 i el 19 de Maig es realitzaran les jornades per poder visitar els tallers dels artistes, artesans i algun espai d'exhibició d'arts visuals a Poblenou (Districte de Sant Martí).


Els centres de creació d'art i artesania pioners del Districte de Sant Martí (barri de Poblenou) tornaran a realitzar aquesta activitat conjunta bianual (l'altra edició es porta a terme al setembre), a través de la qual es podran visitar els tallers on creen i treballen els artistes, conèixer els processos i les tècniques que els creadors utilitzen en el seu treball creatiu de primera mà, veure la seva obra in situ, a més de poder conèixer els espais i centres on s'ubiquen els seus espais de treball.

 

En aquesta edició participaran 18 centres i espais per a la creació principalment orientats a les arts visuals i plàstiques i més de 100 artistes.

 

Els tallers participants són: Casagaleriataller, Colectivo BAJEL, Espai nyamnyam, Estudi-taller Antoni Yranzo, HANGAR, La Escocesa-Centre de Creació d’Arts Visuals, La Fundició del Poblenou, La Plataforma BCN, Laboratorio symbolon, MEDIODESIGN, MQ CREATIVE LAB, NAUART, Taller Creatiu d'Arts Plastiques i Visuals., QUADRAT 9, Taller Espronceda, 164, Taller VINENT/La Contrasenya, Taller de Luz, The DeeBee Gallery, ZONA. Factoría d'art

 

En paral·lel, els espais participants organitzaran tota una sèrie d'activitats creatives i obertes a tots els públics, tant conjuntament com individualment. Les activitats previstes estan destinades a sorprendre i a impulsar la participació i la creativitat de la gent de totes les edats que vingui.

 

Els Tallers Oberts de Poblenou de Maig s'emmarquen dintre de l'esdeveniment de la ciutat Barcelona Tallers Oberts Barcelona, pel qual els tallers dels creadors dels districtes de Gràcia, Sarrià, Sant Gervasi, Ciutat Vella, Poble Sec i Sant Martí, obriran les seves portes en els caps de setmana compresos dintre del període 03 i 19 de Maig.

Tallers Oberts Barcelona està organitzat per l’A-FAD (Artistes i Artesans del FAD) i el FAD (Foment de les Arts i del Disseny) amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

 

 

HORARIS GENERALS DE TOB_POBLENOU*: 

 

DV 17 de Maig.

Inauguració TOP Maig a Hangar (Ptge. Marquès de Sta. Isabel 40. Barcelona) 

H: 20h – 01h

 

DS 18 / DG 19 DE MAIG 2012 

H: 11-14 i 17-20*

 

Per tal de conèixer més sobre els tallers, espais implicats i sobre les activitats concretes que es desenvoluparan podeu consultar la web de Tallers Oberts Poblenou (http://www.topbcn.org/)

 

+ Per a més informació i consultes clickeu aquí

+ Mapa interactiu 


 

(*Alguns tallers oferiran horari continuat durant els dos dies. Consulteu el detall d’horaris a l’apartat Horaris i activitats dels tallers i centres participants)

 

 

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA