Wioityuwoityuo Concert Unplugged Telepàtic #1

Hola a tothom,

 
Aquest dissabte 16 d’abril wioityuwoityuo té el plaer de presentar un concert molt especial. Farà un concert unplugged telepàtic retransmès en directe per telepatia. Cal concentrar-se. El concert es farà a L’Escocesa (o a casa) a partir de les 10 del vespre.
L’any 1969, Robert Barry va presentar una peça telepàtica “Telepathic Piece”. El concert vol ser un homenatge a la telepatia, i com va dir Barry, tractaré de comunicar telepàticament (un concert). D'aquesta manera tothom podrà gaudir del concert sigui allà on sigui.
Una altra pregunta que se’ns abraona és: contra qui juga el Barça-Madrit?

 

Dia: dissabte 16 d’abril de 2011.

Hora: obertura de la porta de 21’30h a 21’59h, concert a les 22h. (Qui no sigui puntual haurà de cridar des de fora! o que truqui a algú de dins que tingui mòbil)*

Lloc: L’Escocesa. c/ Pere IV, 345. Barcelona. (L’Escocesa.org) /o un lloc inconcret.

 

*Important: En el cas de voler assistir al concert cal que confirmeu l’assistència enviant un correu a aquest mateix mail, assumpte: “concert telepàtic”. Si no es confirma l’assistència l’organització declina tota responsabilitat sobre el lloc on es pugui produir el concert, sense cap altra possibilitat de connectar que no sigui telepàticament. Qui no sigui puntual haurà de cridar des de fora! o que truqui a algú de dins que tingui mòbil, perquè la porta romandrà tancada. Huh?/Hum!

 

 

Us hi esperem!

 

notícia al myspace: 

http://www.myspace.com/events/view/10746516

 

*si voleu llegir més:

1.Telepatia: fenòmen consistent en la percepció extrasensorial d’allò que una altra persona sent o pensa. (te-le-pa-ti-a-Hum)

 

2.Ens agradaria comptar amb el suport de Psychic TV/ PTV3, i la seva concepció de la ciència, però no sabem si això serà possible!

 

-Bibliografia i documentació:

Marzona, Daniel. Arte Conceptual. Madrid, Ed Taschen, 2008.

(p.36 Robert Barry, ja va crear una peça de transmissió telepàtica, “Telepathic Piece” (Burnaby, 1969)).

Diversos autors/ Schimmel, Paul. Out of actions: between performance and the object 1949-1979. Londres, Thames and Hudson, 1998. (pàg 75. the “Exposition of Music Electronic Television” (...)presenting three prepared pianos and thirteen prepared television sets. (...) two of the most culturally revered objects in the middle-class home) (traducció p.26, Opuscle MacBa: (Exposició de Televisió amb Música Electrònica)(...) presentant 3 pianos preparats i 13 televisors preparats.(...) dos dels objectes culturalment més venerats en la llar de la classe mitjana)

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA