Actvtat Subtrrn (Red Pepper Maracas)

Día a día: Domingo 6 de mayo a las nueve menos cuarto, todavía será de día, y nos veremos hasta que se haga de noche. Lugar: Delante de la entrada del recinteo de LEscocesa, a la calle. Hora: A las nueve menos cuarto de la tarde.

Tenim barra, pebrots amb pebrots escalivats i pebrot escalfat a la paella o al forn (no massa carnós, pell dura i un color vermell encès) que es pot trobar envasat, amb una mica de sucre, una mica de vinagre, sal i oli fins que s'espesseixin i caramelitzin, o els pebrots i/o també la salsa. 

 

It's Not what happens on the quality of the photos, it's how we handle hollow key red pepper maracas" / Si prems obertament i suau el pebrot que tinguis, que hagis de tenir de tenir barra com d'una barra de ferro com de ferro d'aquell que amplificada i no pas torçada fa un bon ressò de ressò i ben dirigit. Però vam decidir sacsejar-ho i ... and then we dismissed the idea with a firm shake of our air hollow heads (...). Volume object of (...) (the amount of space that a container has).

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA