Curs/taller de dibuix i performance

Curs/taller de dibuix i performance

Dibuix i performance
A càrrec de Joan-Marc Llapispanc

El dia 2 d’octubre comença el curs pràctic de dibuix i performance, dibuix i acció, a L’Escocesa, a càrrec de Joan-Marc Llapispanc (Llapispanc), i s’allargarà durant tots els dimarts d’octubre.

 
El curs va dirigit a persones amb ganes d’involucrar-se en cada activitat. Funciona com un conjunt de sessions independents: cada dia es farà un exercici específic a partir d’un motiu o una idea inicial.
 
El dibuix performàtic és buscar el camí paral·lel del dibuix, lateral, no per fer dibuixos sinó per no fer-ne, i en tot cas, més com a accident que com a obra conscient, per buscar alternatives al dibuix i l’art visual. Es tracta de fer sortir el costat més irracional, performàtic, gestual i d’intervenció del cos, i la conceptualització prèvia del procés en directe. El dibuix pot ser només una idea del dibuix, de la seva realització/ materialització. No cal que existeixi un dibuix perquè hi hagi l’obra. Es tracta de buscar tot allò que té el dibuix però que no es veu i fer-ho aparèixer.

 

Dates: els dimarts 2, 9, 16, 23 i 30 d’octubre.

Horari: de 18’30 a 21 h.

Preu: 35 €

Material: Tot inclòs.

Adreçat a: tothom qui estigui interessat a fer veure que vol dibuixar sense necessitat de voler obtenir grans resultats matèrics, però sí grans resultats efímers.
 
Presentació resultats i demostració en viu: dimarts 30 d’octubre.
 

Contacte:

93 303 7178 (amb contestador)

prudencisediment@yahoo.co.uk

www.llapispanc.blogspot.com 

 

*Marina Abramovic: “(...) els artistes fan una peça de trenta segons o un minut i aleshores la repeteixen en un loop infinit, utilitzant mitjans tècnics. No passen per l’experiència real del temps (...). Es converteix en quelcom tècnic, no transformatiu. (...) Per això estic proposant que durin cada vegada més. Així com la vida es va fent cada vegada més curta, la performance s’ha de fer cada vegada més llarga.”

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA