La Escocesa i BaumanLAB-> Col·laboracions XarxaProd 2015

Els artistes Zosen i Mina Hamada per part de La Escocesa i Majara Studio, Anna Taratiel i Morcky per part de BaumannLab, Laboratori de Creació Jove de Terrassa participen en un projecte de pintura mural col·laborativa durant aquest mes de novembre.

Dos dels centres de XarxaProd (Xarxa d'Espais de Creació i Producció de Catalunya) i fruit d'un sorteig on es varen assignar els centres que col•laborarien entre sí, amb la intenció que l'atzar donés lloc a noves sinergies, es va posar en relació a La Escocesa amb BaumannLAB, amb qui hem traçat conjuntament el marc d'aquesta col·laboració.

Així, durant el mes de novembre, artistes d'ambdós centres realitzaran en col·laboració dues jornades de pintura mural a parets de Barcelona i Terrassa, combinades amb les visites als centres de cadascun dels artistes i un procés de documentaciò gràfica de les jornades d'intercanvi artístic. 

13 de novembre @ La Escocesa -> El col·lectiu terrassenc Majara Studio pintarà una de les parets de La Escocesa. Zosen i Mina, responsables del Festival de Murales i l'equip de La Escocesa realitzaran una visita a La Escocesa per als artistes de BaumannLAB. 

16 a 18 de novembre @ BaumannLab (Terrassa) ->  Zosen i Mina Hamada,  residents a La Escocesa pintaran conjuntament amb Anna Taratiel, Majara Studio i Morcky una cèntrica paret de Terrassa. 

Majara Studio https://www.facebook.com/majara.studio?fref=ts

Anna Taratiel http://www.taratiel.com/

Morcky http://www.morcky.com/

Zosen i Mina http://zosenymina.tumblr.com/

 

Organitzat per:

http://xarxaprod.net/

http://www.baumannlab.cat/

http://laescocesa.org/

x prod           

En el marc dels projectes de col·laboració Xarxaprod 2015

 

 

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA