Artist talk: Mollie Milton & Marla Jacarilla. Residència artística a Islington Mill. 13/12
Wednesday, 13 December, 2017 - 19:00 to 21:00
Add to Calendar
En el marc de la col·laboració entre el centre de creació britànic Islington Mill i La Escocesa, les artistes Mollie Milton i Marla Jacarilla explicaran les seves respectives residències artístiques internacionals.
 
 
Comentarem amb les artistes els seus últims projectes i la importància i aprofitament de les residències artístiques en les trajectòries professionals dels creadors. També coneixerem el centre de creació multidisciplinar Islington Mill, situat en un entorn post-industrial de la ciutat de Manchester, amb alguns trets similars a La Escocesa al barri de Poblenou, 
 
Artist talk: Mollie Milton & Marla Jacarilla.
Dimecres 13 de desembre - 19:00h
La Escocesa · Pere IV, 345. 08020
 
Mollie Milton (Regne Unit) - Residència artística a La Escocesa, desembre 2017
 
La pràctica de Mollie Milton es centra en l'escultura i la percepció del temps, la mortalitat i l'eternitat. Es tracta d'una investigació de cicles inevitables i irrefutables. La religió, la filosofia i l'alquímia influeixen en el seu treball perquè tots actuen com a respostes o solucions potencials a l'ansietat de la mort. Ella està interessada en la manera en què els humans intenten transcendir la mort, i el paper que la religió, l'art i la màgia juguen en la inútil recerca de la immortalitat.
 
 
Marla Jacarilla (ESP) - Residència artística a Islington Mill, setembre 2017
 
Artista visual, escriptora i crítica cinematogràfica. Editora de la revista de crítica i anàlisi cinematogràfic Contrapicado. Col·labora en publicacions com Cortosfera, Miradas de cine, A*Desk o Caiman Cuadernos de Cine. Guanyado de beques com la Beca para la creación artística Fundación Guasch Coranty o les Becas Videoarte de la Fundación BBVA. Premi a la millor artista ART NOU 2012. Ha participat en exposicions col·lectives com: Especies de espacios (MACBA, Barcelona), Factotum (Fundació Antoni Tàpies), La condició narrativa (La Capella, Barcelona) 8º Biennal d’ Art Leandre Cristòfol (La Panera, Lleida), Disruptions (Galería Senda, Barcelona), BIAM12 (Lo Pati, Centre d’ art Torres de l’ Ebre), El Convit (Centre Cívic Can Felipa), Pogo (Arts Santa Mònica, Barcelona), Pas de Deux (Private Space Gallery, Barcelona), Qualsevol paregut amb la realitat es pura coincidència (Sala d’Art Jove, Barcelona). Algunes exposicions individuals recents són: Anotaciones para una eiségesis (Twin Gallery, Madrid, Centro de Arte de Alcobendas), Obras (in)completas (EspaiDos, Sala Muncunill, Terrassa) o Intento frustrado de enumeración y explicación de todos aquellos elementos que resultan superfluos en la construcción de una catedral (Capella de Sant Roc, Valls). 
 
 
 

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA