Exposició "Referències Urbanes" de Ricard Casabayó a Les Golfes
Saturday, 13 September, 2014 - 11:15 to Wednesday, 15 October, 2014 - 11:15
Add to Calendar
www.facebook.com/ricard.casabayo www.laescocesa.org

Del 13 de setembre al 15 d'octubre l'artista de La Escocesa Ricard Casabayó presenta a Les Golfes de Poblenou aquesta exposició centrada en seu treball pictòric.

 
En aquesta exposició, Casabayó es centra bàsicament en mostrarnos, en diferents formats i sobre diferents suports, els seus darrers treballs realitzats amb pintura acrílica. Uns treballs que ens remeten, gairebé de forma onírica, als contrastos estètics que generen les transformacions arquitectòniques de la ciutat, en concret del barri del Poblenou, i les seves referències en les mirades dels ciutadans.
 
Ricard Casabayó Carbonell (Poblenou, Barcelona, 1968) es gradua a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics (Llotja) el 1996 en l’especialitat d’escultura. Instal·la el seu taller a l’antiga fàbrica tèxtil “La Escocesa” l’any 2001, on influenciat per un fort concepte industrial i de classe, desenvolupa obra en diferents materials i tècniques, bàsicament escultura, instal·lacions, pintura i fotografía.
 
En un entorn en transformació, la seva creació es precipita de manera inevitable vers conceptes més arquitectònics de la mà de materials més innovadors i adaptats, respectant els suports més nobles.
 

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA