Altiplans: Action with Chica Parche

Wednesday, 30 may At 19:00 h. Activitat gratuïta

La fàbrica de creació La Escocesa, en el marc del cicle Altiplans, us convida a l’acció que Chica Parche realitzarà el proper dimecres 30 de maig a les 19h. 

La posada en escena, que consisteix en l’escenificació d’una classe del grau de Comunicació i Indústries de la Universitat de Barcelona, contempla les següents accions: resumir l’aprenentatge d’un grau universitari; reflectir les idees adquirides durant el transcurs de la carrera; traduir i transportar tot aquest coneixement a diversos llenguatges; i, finalment, confeccionar la vestimenta adequada per accedir al món professional. 

Chica Parche és l’alter ego d’una estudiant barcelonina. Una noia que compagina múltiples activitats a la vegada: grau universitari, treballar a mitja jornada, formar part del teixit associatiu del barri on es mou, petits monogràfics per enriquir el seu cosmos interior,... Chica Parche ha nascut d’aquesta rutina frenètica tot proclamant que té ganes de crear!

 

Activitat gratuïta

 

Dilluns 28 de maig a les 11:00h, Chica Parche presentarà en directe la roda de premsa de l’acció a través del compte del seu compte d’instagram: @chica.parche

Per a més informació i material gràfic, contacteu a info@laescocesa.org - helena@laescocesa.org - 93 165 00 20

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA