Manifestació per poblenou

DIJOUS 4 DE MAIG, 19h
Rambla de PobleNou, rodona del Casino


Més habitatge assequible
Més equipaments públics
Més talleres de artistes

Volem Can Ricart integre
Nous espais per La Escocesa

DIMECRES 3 DE MAIG A LES 10 DEL VESPRE
Cassolada popularConvoquen:
Comissió pel dret al habitatge del Poblenou
Comissió Pro-Equipaments del Poblenou
Plataforma Salvem Can Ricart

Participació
Volem una nova manera de fer i de viure la ciutat, on els habitants no siguin reduïts a la condició de residents, sinó que tinguin el protagonisme que mereix la ciutadania.


Habitatge protegit sense dilacions
El Pla 22@ aprovat l’any 2000 preveia la construcció de 4.000 pisos de Protecció Oficial. Amb els 6 anys d’aplicació d’aquest pla no n’hi ha ni un d’acabat i tan sols aquest any està previst entregar-ne els 74 primers. Exigim una ràpida acceleració del procés per frenar un camí irreversible de substitució social al barri. Volem seguir vivint al Poblenou!


Menys hotels i més equipaments
Segons el pla d’Equipaments aprovat l’any 2001 queden per construir o inaugurar 45 equipaments socials necessaris per fer front a les mancances d’un barri que té un fort augment de la població. Tenim escoles en barracons, falten instituts i llars d’infants públics, equipaments assistencials bàsics, la biblioteca de Can Saladrigas que 7 anys després d’haver salvat aquest edifici no és encara una realitat...

Can Ricart íntegre JA!
Davant de la darrera proposta municipal, que continua mutil·lant Can Ricart, volem que es conservi COMPLET el recinte patrimonial, perquè és un testimoni únic i excepcional de la nostra història i perquè el nostre futur ho mereix. Volem la seva utilització per a equipaments de barri i culturals (museu del Treball) i com espai creatiu per a artistes, entre d’altres. Que es dissenyi Can Ricart, el Parc Central i l’eix Pere IV com un nou centre ciutadà del Poblenou. Can Ricart és una gran oportunitat que l’Ajuntament vol deixar perdre.

Tallers per artises protegit!

Barcelona, Poblenou, maig de 2006

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA