Workshop with Bernard Stiegler

13,14/02 - 16:30 a 19:30
inscripcions: info@laescocesa.org (15 participants max.)

Bernard Stiegler coordinarà un taller en L'Escocesa per a construir col·lectivament propostes i idees al voltant de la pregunta "Com pot l'art (a través de les seves metodologies de recerca i la seva acció crítica) construir formes alternatives de tecnologies d'interconnexió?"

Les sessions se centraran en el paper que poden jugar les comunitats artístiques locals, amb les seves accions específiques i metodologies laterals, en la creació de noves formes de diàleg amb la tecnologia en l'escala global del antropoceno.
Bernard Stiegler és director del Institut de Recherche et d'Innovation (IRI) del Centre Georges Pompidou, i professor de filosofia en la Université de Technologie de Compiège. Entre la seva àmplia obra destaquen els tres toms de La tècnica i el temps. Recentment ha publicat Automatic Society: The Future of Work i Dans la disruption. Comment ne pas esdevenir fou.
El taller es realitzarà en francès, amb traducció simultània al castellà.
Les sessions són gratuïtes. Estan limitades a 15 participants i requereixen inscripció prèvia.Per a participar, pots enviar un correu a info@laescocesa.org que inclogui un paràgraf de presentació i un altre de motivació.

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA