Dimecres 15 a les 21h a La Escocesa: Activitat de creació altra i sobreposada, per Llapispanc
Miércoles, 15 Abril, 2015 - De 20:45 hasta 22:45
Añadir al calendario

Avui dimecres 15 a 3/4 de 9 del vespre (20:45h)

Dia: Dimecres 15 d'abril del 2015

Hora: A 3/4 de 9 tancarem portes. (Obert una mica abans, però no massa oberta)

Lloc: L'Escocesa, centre de creació.El menú d'activitats es composa de: Primer ens menjarem un iogurt, tot cercant les creacions compositives plàstico-efímeres, intentant realitzar fotografies que documentin les aparentment premonitòries concrecions. Buscarem la lectura diàfana de les composicions dins la foscor i altrament, talment com si ens hi anés el suc de la sola, confegirem uns tocs de color amb colorant alimentari caducat el 17 de gener del 2014, en què el material químic no sabem si ens ajudarà a guipar millor o visualitzar correctament els camins que sempre ens porten cap el Taller Núm. 4 de L'Escocesa, amb previ acord de tots els participants. 

Lleparem les tapes i no deixarem els pots bruts com en Daniel Spoerri!

Un cop a dins el taller núm. 4, si així ho decidim, podrem buscar tantes tapes de iogurt com sigui possible, com gairebé a cor què vols ! Hi ha tapes per donar i vendre !

També ens inspirarem en la camisa d'algú per tal de meditar tot buscant aquells núvols rosa que ens inspiren.

I si tenim temps decorarem la parada de l'autobús amb tapes de iogurt.Hi haurà a més amés alguns instruments de percussió per als que necessiten fer anar alguna cosa mentre amb l'altra mà s'entretenen a fer lliscar els dits per entre els espais d'entremig de les tapes, pots, cables, sense fils i altres andròmines migratives i/o "efímèriques". Llanceu-vos-hi de cap o de costat.Us hi esperem (que vol dir: una abraçada subterrània pseudo-proto-fugissera)

VIDEO

 

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA