Indignem-nos al Poblenou!

Indignem-nos al Poblenou! 
1 Juny - Cassolada a les 20hs i assemblea social de Poblenou a les 20:30hs, plaça de Can Felipa! Passa-ho!

Per donar continuitat a la lluita que ha sorgit a la plaça Catalunya i seguir amb tanta energia i determinació cal multiplicar-la i extendre-la als barris. Per això entenem que és important crear i participar en assemblees als barris, des d'on podrem treballar a més petita escala, amb més facilitat i incidència, i en coordinació entre els diferents barris per no perdre la força de la unió. 
 

L'Assemblea Social del Poblenou fa molt poc que es va crear i està oberta a tothom. Expliquem una mica la seva trajectoria:

  • Arran de la convocatòria de Vaga General del passat 29 de setembre, persones del barri i de diferents col·lectius i procedències, vam organitzar-nos com a Comitè de Vaga del Poblenou. A diferència d’altres ocasions, aquesta vegada un cop acabada la vaga vàrem decidir seguir trobant-nos i buscar la coordinació de les lluites aïllades, per organitzar-nos més enllà de moments puntuals. 
  • El 12 de març organitzarem les primeres Jornades Socials Del Poblenou, oberta als veïnes i veïns del barri. En ella es feren xerrades i debats sobre defensa laboral, contra els desnonaments i la turistificació del barri, sobre consum alternatiu i sobre com cercar respostes col·lectives a les situacions injustes que pateixen les persones migrades del barri. De resultes d'aquest procés assembleari decidirem passar a ser l'Assemblea Social del Poblenou.
  • La nostra manera d’organitzar-nos és assembleària, tothom té dret a intervenir i la presa de decisions es fa buscant el consens i votant només quan és necessari. L’assemblea es reuneix un cop al mes, rotant els llocs de reunió. Al mateix temps seguim coordinant-nos amb la resta de barris de Barcelona. 
  •  Pel que fa al treball al barri de moment ens hem anat organitzant en quatre eixos: migracions, sociolaboral, habitatge i urbanisme, i consum, tot i que pensem que hi ha més eixos interessants a treballar, que es formaran, sens dubte, a mida que siguem més i podem assumir-los. Hem de remarcar que al barri existeix una gran xarxa d'entitats i associacions que ja treballen en alguns d'aquests ámbits i és des d'aquestes o fent vincles amb aquestes que volem treballar.
  • Fem una crida a trencar l'aïllament i treballar juntes. Molts/es hem participat a la mobilització popular creada arran de l’acampada de plaça Catalunya i apostem per estendre-la al Poblenou i a la resta de barris de Barcelona, reforçant així la lluita contra el sistema capitalista. 

 
Vine a la propera assemblea! Les places són nostres!
INDIGNEM-NOS JUNTS/es! Perquè Junts/es Ho Podem Tot!
Dimecres 1 de juny. 20:30h Plaça Can Felipa (C/Pallars, 277)

-- 

CSOA La Teixidora
C/Marià Aguiló 35, M<L4> Poble Nou
http://teixidora.squat.net/

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA