TOMORROW STARTS HERE. La Escocesa Data. Robert Cervera
De Viernes, 24 Noviembre, 2017 - 19:00 hasta Domingo, 3 Diciembre, 2017 - 13:45
Añadir al calendario
Del 24 de novembre al 3 de desembre a l'Espai M de La Escocesa
 
 
En una realitat, diguem-li realitat D, Robert Cervera és l’artista resident a La Escocesa Data, una nova empresa de serveis digitals a Poblenou. En una altra realitat, diguem-ne realitat F, Robert Cervera és l’artista internacional resident a La Escocesa Fàbrica de Creació.
 
A la realitat D, La Escocesa Data (www.laescocesadata.com) ofereix serveis d’emmagatzematge i anàlisi de dades digitals amb un toc ‘arty’: la unió perfecta entre l’excel·lència digital del districte 22@ i l’aire boho-chic del Poblenou.
 
A la realitat F, La Escocesa segueix existint com a centre de creació artística. Aquí, en Robert Cervera hi presenta el seu projecte ‘Tomorrow Starts Here’, on una gran escultura feta de tubs d’aire condicionat pren el lloc que a la realitat D ocuparien els servidors de dades.
 
D’una banda, l’escultura és la representació física d’una xarxa asistemàtica i descentralitzada, i de l’altra, un instrument musical de sonoritat semblant a la d’un trombó o una trompeta natural. La presentació del projecte i la seva cloenda seran concerts musicals executats per múltiples músics que improvisaran i es coordinaran per fer sonar aquesta escultura tubular,
compartint l’aire que hi flueix per dins.
 
‘El Futur Comença Aquí’, promet l’eslògan d’una multinacional de les xarxes a l’altre costat del carrer Pere IV. Mentrestant, a La Escocesa, s’assagen altres possibles futurs, on la cooperació i la interrelació horitzontal són tan viables com la centralització tecnificada.
 
Divendres 24 de novembre de 19:30h a 21:30h - Presentació de Tomorrow Starts Here a l'Espai M de La Escocesa. Concert-accions.  Amb la col·laboració de Moritz.
 
Obertura de l'exposició:   Dimecres 29, Dijous 30, Divendres 1 i Dissabte 2: 17h a 20h
 
Diumenge 3 de desembre a les 12:30h - Cloenda de Tomorrow Starts Here. Conversa de l'artista amb Enric Puig Punyet, coordinador de La Escocesa. Concert-acció.
 
Robert Cervera (1976, Badalona) viu i treballa a Londres. Té un màster d’escultura pel Royal College of Art, Londres (2012-2014) i les seves exposicions més recents són:
Identify your limitations, acknowledge your periphery, VITRINE, Basilea, Suïssa; New Material, APT Gallery, Londres; Salón ACME, Zona MACO week, Ciutat de Mèxic; The
Spring Exhibition 2016, Kunsthal Charlottenborg, Copenhagen; Rare Collisions of Purpose, Boetzelaer|Nispen, Amsterdam; The things we make, make us, Space in
Between a Eton College, Windsor. Robert Cervera va guanyar el Kenneth Armitage Young Sculptor Prize 2014 per la seva exposició de graduació al Royal College of Art.

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA