Activitat subterrània de Llapispanc! 11/05 -No cal posar-hi cap vídeo!
Wednesday, 11 May, 2016 - 20:45 to 22:15
Add to Calendar
 
Llapispanc torna amb una activitat subterrània: NO CAL POSAR-HI CAP VÍDEO, a La Escocesa, demà, dia 11/05.
 
 
Tothom qui vulgui pot venir a visitar el taller i participar de l'acció reparadora de la bicicleta, a l'hora que hi serem. Com sempre, hi serem durant l'estona de la reparació. Després marxarem i ja no hi serem. Qui vulgui venir que vingui. I qui vulgui venir i saber l'hora exacta cal que ho pregunti al correu electrònic de contacte.
 
Dia. Hora. Lloc: Dimecres 11 de maig del 2016 funcionant com una activitat subteRRània, gairebé al límit i sense frens.Enllaç:
 
http://llapispanc.blogspot.com.es/2016/05/ungles-esquerdades-i-esberlades.html
 
Les Activitats subterrànies (Actvtt SubtRRns) formen un conjunt d'activitats que es van desenvolupant fins que acabi el cicle, en aquest període determinat on s'aniran succeint tot de sessions obertes i participatives al públic en els horaris diversos que s'aniran confegint a mesura que es vagin succeint els esdeveniments. Si vols rebre directament els correus electrònics concrets, a part de visualitzar les propostes a l'apartat Notícies de L'Escocesa, escriu a wundrawtundra@yahoo(.)co(.)uk i així rebràs puntualment les propostes d'en Prudenci.
 

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA