Dimarts 12 a 3/4 de 9 del vespre a La Escocesa: Activitat subterrània empeltada amb activitat estrafolària, la cosa A càrrec d'en Llapispanc
Tuesday, 12 May, 2015 - 20:45 to 22:15
Add to Calendar
Dia: Dimarts 12 de maig del 2015 Hora 1: A 3/4 de 9 tancarem portes. (Només obert una mica abans, però el suficient perquè hi passi una persona a més de l'aire) Hora 2: Horari habitual en aquests corriols i/o viaranys, a més de suburbis i borrissols.. Lloc: L'Escocesa, centre de creació. c/ Pere IV, 345, El Poblenou. Metro: L4 (La Línia groga, la que passa per sota del carrer de Pujades i fins no fa massa feia trontollar totes les cases)

Un cop més hi ha activitat al taller núm. 4, tenyida de cosa estrafolària, però amb les constants habituals per a aquests suburbis.

Dia: Dimarts 12 de maig del 2015
Hora 1: A 3/4 de 9 tancarem portes. (Només obert una mica abans, però el suficient perquè hi passi una persona a més de l'aire)
Hora 2: Horari habitual en aquests corriols i/o viaranys, a més de suburbis i borrissols..
Lloc: L'Escocesa, centre de creació. c/ Pere IV, 345, El Poblenou. Metro: L4 (La Línia groga, la que passa per sota del carrer de Pujades i fins no fa massa feia trontollar totes les cases)

La cosa va per aquí:
-Ens menjarem un iogurt, o no ens menjarem un iogurt, potser caducat o no, amb puntualitat quan sigui el moment( amb opció de colorants, colors tints alimentaris, caducats sí o sí, química pura pútrida?)
-La cosa, activitat estrafolària de caràcter absurd, o ridícul, però amb capteniment cerimoniós, si es vol.

Enllaç al vídeo Ocult: La "Samba Five" del 2013 al taller núm.4, més enllà de la barricada.


 
Informació extra:

Hi haurà activitat estrafolària...
estrafolari -ària
adj. [LC] Que és estrany i extravagant pel seu caràcter absurd, còmic o ridícul. El majordom era un personatge estrafolari, amb aquells vestits passats de moda i aquell capteniment tan cerimoniós.

(...) les condicions i processos segons els quals ha d’esdevenir-se: “màxima llibertat al qual només es pot arribar en els moments de gènesi, d’acció directa i d’escassa mediatització” (Bonart núm. 120, octubre 2009).
 

 

Vídeo: Descripció (Unlisted(Ocult)
This is a work of art through the sound art rehearsal. Sound installation action in the studio Four of L'Escocesa. This is a Eva Hesse stylistic creation of action art. Sound art "exploring the universe of sound as an integral part of their experiments". (Vinyl exhibition catalogue).
 

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA