La Escocesa @ 48H Open House, Festival d'Arquitectura de Barcelona - 23 d'octubre d'11 a 14h
La Escocesa  obre les seves portes un any més per participar al Festival Open House Barcelona, Festival d'Arquitectura de Barcelona, el proper diumenge 23 d'octubre d'11 a 14h. Els visitants podran visitar el recinte de manera lliure i gratuïta, amb motiu d'aquest esdeveniment que permet visitar més de 150 edificis singulars de la ciutat.
 
 
Open House Barcelona és la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l'arquitectura, un cap de setmana al mes d'Octubre de portes obertes a més de 150 edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l'associació Open House Barcelona.
 
'Open House' ofereix l'oportunitat d'experimentar l'arquitectura de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l'Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d'un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment, va començar a London l'any 1992, i des de a les hores 'Open House' s'està introduint arreu del món: New York, Dublin, Galway, Tel Aviv i ara Barcelona.
 
48H OPEN HOUSE BCN, un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que va començar a Barcelona l'any 2010. Una iniciativa transversal, adreçada especialment als barcelonins, que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per "obrir la bona arquitectura a la ciutat". L'Objectiu és fer-los viure l'arquitectura i la ciutat, donant-los l'oportunitat de remirar-la. 
 
La Escocesa col·labora des de fa 4 anys en aquest esdeveniment cultural.
 
 
 • Arquitecte:Desconegut
 • Any de Construcció :1885
 • Adreça:

  C. DE PERE IV, 345

   

 • Ús actual:Cultural
 • Dies de visita:Dissabte matí
 • Horari:

  Diumenge 23 d'octubre de 11 a 14 h

 • Tipus de visita:

  Entrada de grups de 25 persones, cada 30 min, per ordre d'arribada. Visites guiades.

   

 • Com arribar-hi:Metro: L4 Selva de Mar, L2 Bac de Roda // Bus: B25, B20, 26, 40, 42, 71 // Tram: T4 (Fluvià)

 

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA