La Escocesa amb el Museu de la Xocolata i l'Arxiu Fotogràfic al Big Draw, la festa del Dibuix
Sunday, 30 October, 2016 - 11:00 to 18:00
Add to Calendar

Les artistes Mireia Terrado i Montse Valls amb el taller Retrats imaginaris en dolç al Big Draw 2016, que es celebrarà el 30 d'octubre al Museu de la Xocolata en col·laboració amb l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Diego Mallo un altre dels artistes residents també hi participa amb un taller al Museu Picasso. 

 
El Big Draw, La Festa del Dibuix és una jornada en què artistes, il·lustradors, arquitectes i dissenyadors, entre d’altres, tant de reconeguts com d’emergents, proposen divertits tallers per a tothom que vulgui experimentar, de manera lliure, espontània i gratuïta, en el món del dibuix.
 
Organitzat i impulsat pel Museu Picasso de Barcelona. Part de The Big Draw (conegut anteriorment com The Campaign for Drawing).
 
Fundat el 2000, The Big Draw és una organització benèfica orientada a l’educació artística, i que promou la lectura visual i el llenguatge universal del dibuix, com a eina per a l’aprenentatge, l´expressió i la creació.
 
Enguany La Escocesa hi col·labora de manera oficial amb el Big Draw, aportant dos de les seves artistes residents en un taller en col·laboració amb l'Arxiu fotogràfic de Barcelona i el Museu de la Xocolata.
 
 
RETRATS IMAGINARIS EN DOLÇ
Atreveix-te a imaginar personatges amb xocolata i altres andròmines.. Taller de dibuix i intervenció artística sobre una selecció de retrats en fotografia que provenen del fons de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona. Convidem el participant a imaginar i dibuixar amb xocolata i altres andròmines, sortides de l’obrador, el cos i l’entorn del personatge trobats al paper.
 
30 de novembre d’11 a 18h Taller gratuït
MUSEU DE LA XOCOLATA
Carrer del Comerç, 36, 08003 Barcelona
 
MIREIA TERRADO
Mireia Terrado és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona l’any 2008 i el 2010 finalitza el màster en Produccions Artístiques i Recerca de la Universitat de Barcelona. El 2013 entra com artista resident a Experimentem amb l’Art i el 2016, a La Escocesa. Aquest mateix any, fa la seva primera exposició individual en el marc del festival Art Nou, Primera visió, organitzat per Art Barcelona.
 
twitter.com/mireia_terrado
 
MONTSE VALLS
Montse Valls entén l'art com un mitjà per conèixer i descobrir el món que ens envolta, com el percebem i com ens relacionen amb i en ell. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives, mostres d'art públic i tallers. Actualment té l’estudi al centre de creació La Escocesa, de Barcelona, gràcies a una beca de residència per al projecte d’investigació artística «Bruixes i xamans, el seu vincle amb la natura, i la capacitat i força interior sanadora».
 
arxiufotografic.bcn.cat

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA