Rajoles, Fangografies en el mur. Taller de Marina Rubio. 29/01
Saturday, 27 January, 2018 - 18:00 to 21:00
Add to Calendar

Rajoles és un taller de dues sessions creat específicament per l'Habitació 1418, amb el qual s'activarà el pensament creatiu a través d'úna pràctica plàstica.

Els participants s'iniciaran en el treball ceràmic sobre el plànol, generant composicions mitjançant l'elaboració de rajoles caracteritzades pel dibuix autogràfic. Una de les dues sessions se celebrarà a La Escocesa el proper dissabte 27 de gener a a les 18:00h.

La sessió a la fàbrica submergirà als particpants en una dinàmica de manufactura. Elaboraran les seves pròpies rajoles de fang repetint un mateix patró formal i d’acció, obrers per un dia. L’objectiu d’aquesta pràctica manual és aconseguir una destresa tècnica i incorporar coneixements mitjançant el treball físic. Els joves de l'Habitació 1418 elaboraran les rajoles reproduint els mètodes tradicionals de l’ofici.

L’objectiu d’aquest taller és adquirir una sèrie de coneixements relatius al treball ceràmic en el plànol, així com experimentar amb diferents maneres de crear a partir de la repetició d’un mateix element.

Més informació al web d' Habitació 1418

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA