Comunicat de prensa sobre el desallotjament de la Makabra del'AVPN

Associació de Veïns i Veïnes del Poblenou
COMUNICAT DE PREMSA SOBRE EL DESALLOTJAMENT DE LA MAKABRA

- L'AVPN, amb el recolzament de la Favb, vol manifestar la seva indignació per la manera com es va produir el desallotjament del local la Makabra, sense previ avís i amb un procediment per la via penal, com si les persones que feien funcionar aquest espai cultural fossin delinqüents.

- Volem recordar l'activitat cultural que desenvolupa la Makabra, un espai obert al barri i a la ciutat, participant activament en molts actes, cedint les seves intal·lacions al veïnat i donant suport a la lluita per salvar Can Ricart.

- Ens consta que s'havia demanat ajuda a les administracions per buscar espais alternatius sense que fins al moment s'hagi trobat cap solució.

- Lamentem que iniciatives autònomes i autogestionades com la de la Makabra no trobin el suport necessari, especialment en una tema relatiu a un art, el circ, tan mancat d'espais adequats per al seu desenvolupament.

- Demanem que les administracions siguin sensibles a aquestes necessitats i prioritats i trobin solucions per sobre d'interessos especulatius i immobiliaris.

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA