Aquest dimarts 23 d'Activitat subteRRània a La Escocesa, per Llapispanc
Martes, 23 Febrero, 2016 - De 20:45 hasta 22:45
Añadir al calendario

Activitats subterrànies (Actvtt SubtRRns) forma un conjunt d'activitats que s'aniran desenvolupant des d'ara i fins que acabi el cicle, en aquest període determinat on s'aniran succeint tot de sessions obertes i participatives al públic en els horaris diversos que s'aniran confegint a mesura que es vagin succeint els esdeveniments. 

Aquest dimarts 23 de febrer hi ha una nova activitat subteRRània a l'entorn del taller núm.4 de L'Escocesa, LWewscocesHaw o HELhEscotthsthy com més et plagui pronunciar el lloc que més li escau d'aquests viaranys on l'aigua freàtica fa que no hi pugui haver massa zones sota superfície, i no per això no hi ha transport subterrani situat sota el nivell de terra ferma, cosa que no passa dins el taller núm.4, que ha esdevingut una zona elevada, o possiblement elevada, respecte al nivell del terra de tota la planta superior.

No venim aquí a qüestions superiors, més aviat anem cap a les inferiors, amb tot el que això implica de Hipo- i de subteRRani (amb erres majúscules, cal arrossegar molt més bé aquesta sonorització, anant cap a la poesia d'entredents i xiulets que s'escolen per entre els forats intersticials).No pensem pas defugir la cosa que cau damunt, tan sols cal saber que existim més enllà de la laboriositat autodestrucció del fet en si, cosa que implica que ens volem efímers i sense deixar rastre, talment com un pensament que no aflora, ni afauna, ni ressorgeix ni crema papers pintats com a símbol de protesta. No us aconsello que poseu paper per a empaperar al vostre viatge a l'interior.Dia: Dimarts 23 de febrer del 2016

Hora: 3/4 de 9 del vespre (20'45h). Atenció! A 3/4 de 9 tancarem portes. (Només obert un xic abans, però el suficient perquè hi passin persones i aire)

Lloc: Porta exterior d'accés a L'Escocesa, centre de creació

Aquest text segueix malgrat la formalització no permeti veure físicament com va avançant, però avança, i malgrat tot sempre acaba venint a les cites i a les parts del vidre de l'autobús on hi esclaten els cops de vent i les gotes d'aigua de pol·lució fangosa.Més:

Saps arreglar la roda d'una bicicleta que té els radis encorbats per l'efecte del pas dels muntadors pel lloc més fàcil de passar dins el taller?

http://llapispanc.blogspot.com.es/

 

Si vols rebre directament els correus electrònics concrets, a part de visualitzar les propostes a l'apartat Notícies de L'Escocesa, escriu a wundrawtundra@yahoo.co.uk i així rebràs puntualment les propostes d'en Prudenci.

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA