Factorial, International Meeting of Art Factories, 29 - 31 oct, Barcelona
De Miércoles, 29 Octubre, 2014 - 19:30 hasta Viernes, 31 Octubre, 2014 - 19:30
Añadir al calendario
factorial@bcn.cat +34 93 318 26 50

La Escocesa participa a Factorial, International Meeting of Art Factories que, organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona, es celebrarà a Fabra i Coats del 29 al 31 d'octubre. Kike Bela, coordinador de La Escocesa, Centre de Creació, impartirà el taller "La xarxa territorial i les Fàbriques de Creació".

 

 
Factorial neix amb la vocació d'esdevenir una plataforma de debat i reflexió sobre les fàbriques de creació a escala internacional.
 
En el marc d'aquesta primera edició es donaran a conèixer experiències significatives promogudes per institucions i centres de producció artística, i s'ampliaran i es reforçaran les xarxes de treball existents.
 
L'objectiu principal d'aquestes jornades, impulsades des de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, és pensar en veu alta sobre qüestions com les estratègies de desenvolupament creatiu, la tensió entre l'excel·lència i la proximitat, o el paper de les fàbriques en la reinvenció del teixit creatiu de les ciutats.
 
A través d'una sèrie de tallers i taules rodones es treballaran qüestions comunes com, entre d’altres, la governança, la mobilitat, el retorn social, les infraestructures, el finançament o la comunicació, amb una perspectiva a escala europea.

En el marc d'aquestes jornades, el director de La Escocesa, Centre de Creació, Kike Bela coordinarà el següent workshop el proper día 30 d'octubre a les 17:30 a Fabra i Coats:

La Xarxa territorial i les Fàbriques de Creació
 
Kike Bela, Coordinador, La Escocesa
 
Una de les lògiques més importants en el treball de les fàbriques de creació és la seva incorporació a la xarxa local, habitualment heterogènia i amb finalitats i dinàmiques sovint ben diferents, conformada pel conjunt d’infraestructures i operadors culturals que actuen en un mateix barri o una mateixa comunitat. El taller passarà revista als problemes més habituals i a les possibles iniciatives compartides a partir d’una realitat concreta com és la de les fàbriques de creació a Barcelona.

+ info

FACTORIAL , International Meeting of Art Factories 

29 - 31 octubre

Fabra i Coats. Barcelona

Programa 

Speakers

 

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA