Cinema en curs @ La Escocesa amb Verny Sánchez

Cinema en curs @ La Escocesa amb Verny Sánchez

Cinema en curs es defineix com un programa de pedagogia del cinema i amb el cinema perquè persegueix un doble objectiu prioritari: apropar als joves el cinema com a art, creació i cultura, i explorar les potències pedagògiques de la creació cinematogràfica.

Un dels instituts públics participants en aquest programa de l’ICUB i de l’Associació A Bao a Qu ha estat l’Institut Quatre Cantons de Poblenou.

El Minut Lumière, taller que van desenvolupar a La Escocesa consisteix en la ideació, planificació i filmació de peces documentals sobre espais i oficis del barri. Els films documentals són només d'un minut de durada i estan inspirats en els primers films de la història del cinema: les vistes Lumière. Es roden amb l'ajuda d'un professional del cinema i amb equip de rodatge professional. Al mes de maig es projecten a la Filmoteca de Catalunya.

Així, Júlia S. i Paula del R. (alumnes de l’Institut Quatre Cantons) i Anna Gou (professora), Meritxell Colell (professional d’A Bao A Qu) van rodar un Minut Lumière amb l’artista Verny Sánchez a La Escocesa.

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA