Mayo 2013

Curso de retrato > Últimas plazas

"CURSO DE RETRATO" impartido por Diego Mallo, este fin de semana en La Escocesa, días 10,11 y 12 de Mayo (últimas plazas).

 

+ Informació:
www.diegomallo.com
www.diegomallo.blogspot.com

Ouroboros live stream sessions: Llapispanc en viu a Tallers Oberts de Poblenou 2

Durant els dies de Tallers oberts del Poblenou 2013, dissabte 18 i diumenge 19 de maig, de les 11 del matí a les 10 de la nit, live streaming en línia des de l’estudi del LLapispanc a La Escocesa.

Durante los días de Tallers Oberts de Poblenou 2013, sábado 18 y domingo 19 de mayo, de 11h hasta 22h, live streaming desde el estudio de Llapispanc en La Escocesa.

Concert / performance musical de Murnau B i Llapispanc (wioityuwoityuoFuzz), dissabte 18h a les 22h.

Sorollisme noise a raig: la pols del taller inunda la música de Murnau B, tot arrossegant-la cap a “so a raig” incrustat de vidres pel terra!

 

Streaming live at Ouroboros TV.

SurFaces

Have you ever wanted to volunteer for an exciting art project? Now’s your chance!

Herrarium Topographic Fine Art, in cooperation with La Escocesa Art Factory, would like to invite both acclaimed and emerging individuals around the world to participate in its upcoming project SurFaces. Enter up to three photos of your face and make it into the glittering world of art!

Barcelona-based visual artist Stefanie Herr aims to bring plastic surgery to a whole new level! Designed for all of you who shy away from painful operations or simply can’t afford pricy injections. The artist now experiments in a variety of innovative facelift techniques, without any cost or risk on your part. Don’t think twice, you too can get a fresh new look and morph into a supermodel! 

Apply now and win big!
Candidatures accepted until June 21june 29, 2013

For full information about the competition please visit the artist’s website www.herrarium.eu.

Charla con la artista Aliyah Hussain

Viernes 24/05/2013, a las 19h

Artista actualmente en residencia en La Escocesa.  En colaboración con Homesession y Islington Mill (Manchester).

Entrada gratuita


-------------------------------------------------
ARTSPACE
ARTISTS IN RESIDENCE
-------------------------------------------------

C/ Poeta Cabanyes 68 bajos, Barcelona - Metro Paralelo

Exposición de Aliyah Hussain @ Espai M de La Escocesa

Exposición de Aliyah Hussain @ Espai M de La Escocesa 

Aliyah Hussain artist.designer.maker.volkov.commander
www.aliyahhussain.co.uk

Martes 28 de mayo de 2013 - 19h

Espai M @ La Escocesa 

 

Entrada Gratuita

En el marco de colaboración con el centro de arte Islington Mill (Manchester).

 

 

 

 

 

UN CENTENAR D'ARTISTES VAN INICIAR DISSABTE PASSAT, A LES PORTES DEL TINGLADO 2

(Foto: JOSÉ CARLOS LEÓN / El Punt)

La penúria cultural no coneix fronteres. Després dels casos de l’Espai Zero1 d”Olot, de Can Xalant de Mataró i de Can Felipa a Barcelona, aquest darrer no condemnat del tot, amb una moratòria aconseguida per la mobilització popular i del sector, ara ens arriben notícies preocupants de les terres del sud. El Centre d’Art de Tarragona està en perill. Un centre que depèn de l’Ajuntament de Tarragona i del Departament de Cultura de la Generalitat i que forma part de la Xarxa de Centres d’Art de Catalunya. Ja va sent hora que el Conseller Mascarell es pronunciï sobre el futur de la xarxa, dels centres d’art en general i del cas de Tarragona en particular. És incomprensible que els dirigents culturals del país pemetin que totes les batusses vagin pel cantó de les pràctiques artístiques contemporànies.

S’ha iniciat una campanya de signatures a favor de la continuïtat de la feina feta fins ara en el Centre d’Art de Tarragona. Ja sé que alguns comencen a estar cansats de fer aquest tipus de gestos, de pronunciaments. Però, davant de les injustícies hi ha una cosa pitjor que els gestos aparentment inútils, el silenci. A més, com acabo d’indicar, en el cas de Can Felipa la pressió popular ha tingut un primer resultat molt positiu. Qui vulgui signar la petició ho pot fer en el següent enllaç. En l’argumentació de la petició podreu trobar un seguit d’apunts absolutament raonats sobre el que es demana.

Expo: Mike Swaney - You just got blogged

 Mike Swaney - You just got blogged - Inauguración Jueves 30 a las 19hs

El próximo 30 de mayo a partir de las 19h inaugura la exposición You just got blogged del joven artista canadiense residente de La Escocesa, Mike Swaney.

A parte de mostrar la nueva linea de trabajo de Swaney, ese día nos acompañaran los Dj’s Sunny Graves, Jettoki, Omega III y Matias Rossi y disfrutaremos del vino Sospechoso en sus variedades de blanco y rosado.

"You just got blogged" de Mike Swaney en Me & the curiosity
30 de mayo a partir de las 19h, en la calle Domènech nº 4 de Barcelona.

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA