Junio 2013

Más Amor Continuum @ La Escocesa / Espai M

Tom14: Más Amor Continuum 

Único día mañana Viernes 7 de Junio a partir de las 19:30h, en el Espai M de La Escocesa*.

En la otra sala tendremos la presentación en primicia del proyecto Más Amor del artista Tom14 antiguo residente en La Escocesa que actualmente continua con sus proyectos en México.

Más info:
http://www.masamorcontinuum.com
http://www.tom14.com

Ruptura Sensorial @ La Escocesa / Espai M

RUPTURA SENSORIAL 
Happening audiovisual de Alejandra Alonso

Proyección de diapositivas de la mano de Alejandra Alonso acompañadas con los sonidos de Bisutrix y proyección audiovisual (realización y montaje Alejandra Alonso; Música Shon Madhoney, componente de los Big Blood, Portland Oregon y Alejandra Alonso).

Único día Viernes 7 de Junio a partir de las 19:30hs, en el Espai M de La Escocesa.

Tendremos cervezas Moritz para acompañar las proyecciones.

+ Info:

"Del joc i del foc" - Pere Llobera @ Galerie Fons Welters

GALERIE FONS WELTERS
08 JUNE - 13 JULY
PERE LLOBERA, DEL JOC I DEL FOC

Pere Llobera's third solo exhibition at Galerie Fons Welters opens with the painting "Abandoned Model" (2013): a clear image that simultaneously raises many questions. In a darkened room, a model is spread out on the table. Is this a classical sculpture built from stone, or does paint here indicate flexible cardboard, styrofoam? All appears to resemble the form of drifting ice about to melt. What is this miniature model’s purpose? Has it collapsed, this design that looks more like a tiny ruin? Did someone deliberately abandon it, or has it been prematurely halted for another reason? 

"Aquí sí que s’hi pinta molt": La Escocesa a Timeout

Aquí sí que s’hi pinta molt

Ens apropem al Poblenou per conèixer La Escocesa, una residència d’artistes visuals i fàbrica de creació autogestionada.

"Situada al carrer Pere IV, al Poblenou, es troba La Escocesa, una altra supervivent del passat fabril de la ciutat que ha aconseguit reiventar-se i treure pit, lluitant contra projectes mastodòntics de la febre del maó. La reconeixereu pels acolorits i exagerats grafits que decoren les portes d’aquest edifici de 1852, on s’hi fabricaven productes químics per a la indústria tèxtil. Els propietaris més importants de la fàbrica van ser Johnston, Shields & Co, de Newmiln, Escòcia, d’on li va venir el nom que encara conserva. La Escocesa és una residència d’artistes d’arts visuals, principalment arts plàstiques (pintura, escultura, grafit i serigrafia) i alhora és un centre adscrit al projecte de fàbriques de creació de l’Ajuntament de Barcelona..."

Leer més

Curso intensiu  de il·lustració experimental

Curs intensiu sobre els processos i tècniques en la il·lustració. Treballarem en la perifèria d’aquesta disciplina i la relació amb altres disciplines com el gravat, la pintura, la fotografia, la poesia visual, el mural, etc.

Es tracta d’un taller pràctic de caràcter multidisciplinari enfocat en l’experimentació, la reflexió i el joc.

Impartit per: Diego Mallo
Dates: 14, 15 i 16 de juny (Interessats en curs entre setmana contactar)
Horari: Divendres de 18:00 a 21:00, Dissabte i Diumenge de 10:00 a 14:00
Durada: 11 hores / curs 
Lloc: La Escocesa (taller de l’artista)
Preu: 70 €
Material: Tot inclòs
Adreçat a: Interessats en la il·lustració amb relació amb altres disciplines
Contacte: 647 08 35 91 - diego@diegomallo.com - www.diegomallo.com

Espai M @ La Escocesa

ESPAI M @ La Escocesa

Espai M es el nuevo espacio expositivo de La Escocesa dedicado a las artes visuales emergentes; Espai M ha nacido con el objetivo de mostrar de manera diferente el trabajo y el proceso artístico.

Cada primer viernes de cada mes se exhibirá la obra original de los artistas nacionales e internacionales residentes en La Escocesa, y alternativamente, se realizarán exposiciones de artistas, muestras y festivales colaboradores. Espai M está abierto a otras disciplinas en las inauguraciones y actividades de clausura. 

Zosen @ WIP - Performance graff

"Chaque trimestre, le WIP valorise le street art. Ainsi, durant ces 3 mois, l’Atlas, Ox et Zosen investiront les murs du WIP chacun à leur tour, 3 univers, 3 styles, pour « recustumiser » les murs du lieu. Le WIP met en lumière 3 graffeurs. Découvrez, leur univers, leur parcours à travers leur biographie…"

http://www.wip-villette.com/spip.php?article191

 

Art Azoï en colaboracion con Wip Villette presentan:

Cash, Cans & Candy

Cash, Cans & Candy

Los artistas Kenor, H101, Gola Hundun, Mina Hamada y Zosen participarán durante el mes de Julio en la exposición Cash, Cans and Candy que se celebrará en la Galería HILGER NEXT de Viena, Austria.
También pintarán varios murales en diferentes localizaciones del centro de la ciudad.

GALERIE HILGER NEXT Wien 10, Absberggasse 27, 1010 Vienna

Más info: https://www.facebook.com/CashCansCandyNext?fref=ts

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA