Mayo 2011

 

Demà dimarts 3 de maig wioityuwoityuo us convida al darrer concert unplugged telepàtic núm. 4. Amb aquest concert acabarà el cicle de concerts telepàtics retransmesos en directe.

El concert telepàtic tindrà dues parts, una primera part unplugged, dins el taller, amb tot el material disponible: màquina d’escriure, bicicleta, cactus, bastidors-fullola, pots de plàstic, un tiràs, etc. Serà un wioityuwoityuo back to basics, no overdubbing, no electronics, no crap. Their best unreleased songs, raw and intimate. Thus will be the ultimate wioityuwoityuo live-recording-video-track. I posteriorment una segona part que serà retransmesa des del terrat de L’Escocesa. En aquest punt caldrà portar un pot de iogurt buit per a degustar la multicomunicació en cable desendollat.

Des del Centre Social La Teixidora, situat al número 35 del carrer Marià Aguiló, ens dirigim a les associacions, entitats i col·lectius que formen part del teixit associatiu de Poblenou per donar a conèixer la situació que amenaça l’activitat del nostre Centre Social, i demanem el vostre suport per poder solucionar-la:

Com molts ja sabreu, som un col·lectiu que vam decidir recuperar, per usos polítics i socials, a través de la seva okupació al Novembre del 2007 l’edifici històric del barri ubicat al C/Marià Aguiló núm 35, que va ser seu del Partit República abans de la Guerra Civil (denominant-se com “Els federals”). Aquest edifici posteriorment va passar a mans de la Falange durant alguns anys, després s’hi va ubicar una fàbrica tèxtil i més tard va quedar total i absolutament abandonat.

Comencen les jornades per visitar els tallers dels artistes i artesans de Ciutat Vella, Gràcia, Farró-Putxet, Sarrià i Poble Nou.

Us convidem a tots a la inauguració dels Tallers Oberts BCN i de l’exposició de Síntesi, el pròxim dj 12 de maig a les 19:30h, a la Plç dels Àngels 5-6.

Comptarà amb l’espectacle Sinestàtic: música, dansa i pintura a la plaça!

Inauguració d'exposició
Dijous, 19 de maig a les 19h.
Centro de cultura de dones Francesca Bonnemaison

Info: http://www.bonnemaison-ccd.org/activitats/19511_AngleCec.html

Angle cec: dones migrades
Exposició comissariada per Gabriela Berti.

Angle cec: dones migrades és un intent de recuperar a través de propostes i formats artístics heterogenis, el sentit dels processos migratoris des de la perspectiva de la mobilitat de les fronteres físiques i polítiques, però també personals.

28 i 29 maig 
www.topbcn.org

CAT

El cap de setmana del 28, 29 de maig, durant les Festes de Maig del Poblenou, es celebra una nova jornada de Tallers Oberts als espais de creació del barri.

Aquest any, l'esperat esdeveniment arriba abans del previst, ja que el 2011 hem decidit obrir els nostres espais també en el mes de maig a més de la ja tradicional obertura de tardor coincidint amb la Festa Major. La iniciativa de primavera s'emmarca dins el programa Tallers Oberts Barcelona, en el qual els artistes del Poblenou han participat per primera vegada. Tallers Oberts Barcelona es prolongarà durant el mes de maig per mostrar els espais de producció artística de diferents barris de la ciutat durant un cap de setmana: Ciutat Vella (13-14-15), Gràcia (20-21-22), Sarrià (27-28-29), Farró-Putxet (28) i aquest any també Poblenou (28-29). Estem molt il.lusionats amb l'oportunitat de treballar conjuntament amb els artistes d'altres llocs de Barcelona i esperem poder arribar així a un públic més ampli.

Indignem-nos al Poblenou! 
1 Juny - Cassolada a les 20hs i assemblea social de Poblenou a les 20:30hs, plaça de Can Felipa! Passa-ho!

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA