Noviembre 2015

Como parte del programa de residencias internacional con Stanica-Cultural Node (Zílina, Eslovaquia),  la artista eslovaca MARTU terminará su residencia con la inauguración de: "Walking in dark landscape with people I barely know"-  en el Espai M -La Escocesa- los días 20 y 21 de noviembre. Inauguración viernes 20 de noviembre. 

La Escocesa tiene el placer de presentar una nueva serie de proyecciones de películas programada por el artista residente David Franklin. A partir de la prolífica producción del conocido como cine de vanguardia, experimental, underground y provocativo, Projections from the Underground presentará una selección de películas representativas de movimientos particulares, directores, y momentos de la historia cultural.
 

Els artistes Zosen i Mina Hamada per part de La Escocesa i Majara Studio, Anna Taratiel i Morcky per part de BaumannLab, Laboratori de Creació Jove de Terrassa participen en un projecte de pintura mural col·laborativa durant aquest mes de novembre.

En el marc del programa d’intercanvi de residents a La Escocesa, hem organitzat novament aquest any l’Artist Talk, a la Galeria Untitled de Gràcia. Enguany, tenim el plaer de convidar els artistes Tu Pei Shih, de Taiwan, i en Michael Holland, d’Anglaterra; en col·laboració amb els centres GlogauAir, de Berlin, i Islington Mill, de Manchester, respectivament. Tanmateix, l’artista Katie Brown presentarà el seu treball allà exposat el mateix dia.

Miembro de:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

Con el apoyo de:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Gestionada por:

Associació d'Idees EMA

En colaboración con:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA