January 2014

foto © Hannah Leighton-Boyce, 2013.

En el marco de colaboración internacional que La Escocesa, Centre de Creació mantiene con Islington Mill, Manchester (Reino Unido), durante el mes de diciembre recibimos a Hannah Leighton-Boyce y a Mary Stark. Ambas artistas británicas, realizaron una residencia  artística internacional en La Escocesa durante tres semanas. 

Además de participar en la exposición Anual de La Escocesa 2013 en la que mostraron el resultado de su trabajo e investigaciones desarrolladas durante su residencia, dieron a conocer su trabajo en un artist talk celebrado en Experimentem amb L'Art.

Ambas artistas hicieron un blog cada una en el que explican y narran el proceso de su investigación artística realizada en Barcelona.

Hannah Leighton-Boyce - http://laescocesaresidency.wordpress.com/

Mary Stark - http://marystarkbarcelona.wordpress.com/

 

Foto © Hannah Leighton-Boyce, 2013. 

Cinema en curs @ La Escocesa amb Verny Sánchez

Cinema en curs es defineix com un programa de pedagogia del cinema i amb el cinema perquè persegueix un doble objectiu prioritari: apropar als joves el cinema com a art, creació i cultura, i explorar les potències pedagògiques de la creació cinematogràfica.

Un dels instituts públics participants en aquest programa de l’ICUB i de l’Associació A Bao a Qu ha estat l’Institut Quatre Cantons de Poblenou.

Mike Swaney: HUT 1 PAINTINGS 4

Mike Swaney

 HUT 1 PAINTINGS 4

Opening: 6 febrero 2014. 20:00h

 BLOKKER GALLERY
Calle Espalter 5 - Madrid
+34 914203932 

The title of Mike Swaney's first solo show at Blokker is clear and concise; in this case it's a head to head between painting and installation. The 'hut' - his largest installation to date, is accompanied by four medium format acrylic paintings on unprimed canvas fill the gallery. 

Pere Llobera: Fabra i Coats - 'I. Crònica. Narració, història i subjectivitat'

Pere Llobera exposa a la col·lectiva 'I. Crònica. Narració, història i subjectivitat' en Fabra i Coats, Centre d'Art Contemporani.

I. Crònica. Narració, història i subjectivitat

Fins 16.03.2014

Inauguració divendres 31 de gener a les 19.30h

 

 


Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA