October 2014

La Escocesa, Centre de Creació obre les seves portes per participar al Festival Open House Barcelona, Festival d'Arquitectura de Barcelona, el proper dissabte 26 d'octubre d'11 a 15h. Els visitants podran visitar el recinte de manera lliure i gratuïta, amb motiu d'aquest esdeveniment que permet visitar més de 150 edificis singulars de la ciutat.

La Escocesa participa en Factorial, International Meeting of Art Factories que, organizado por el Institut de Cultura de Barcelona, se celebrará en Fabra i Coats del 29 al 31 de octubre. Kike Bela, coordinador de La Escocesa, Centre de Creació, impartirá el taller "La red territorial y las fabricas de creación".

 

Xavier Vilagut inaugura una exposición en el Espai M el próximo 24 de octubre a las 19h. "Pon tu silla en el borde del precipicio y te contaré un cuento" explora la serie de pinturas "Memoria de un Falso Recuerdo", procesos visuales y narrativos de la metamorfosis del espacio que nos envuelve. 
 

La Esocesa's resdent artist, Stefanie Herr, presents her project "Feast", on october 21st as a closure for her international residency exchange program between La Escocesa and Islington Mill. 

La Escocesa, Art Center is a center for visual art production settled in Barcelona (in the District of Sant Martí, Poblenou neighborhood) specialized in painting, sculpture, serigraphy, design, graffiti, illustration, physical installations, ephemeral architecture… 

 

Member of:

Fàbricas de CreacióXarxaProd

With the support of:

Ajuntament de BarcelonaGeneralitat de Catalunya - Departament de Cultura

Menaged by:

Associació d'Idees EMA

In collaboration with:

08 Birra artesanaGRAF AgendaRAIMA